Må. Ha. Katt!

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203368875
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Eli skal begynne i sjette, og livet er dritt. Mamma har flytta (til dritt-Stein), pappa er enda tausere enn vanlig, Emily har fått seg andre bestevenninner - og alt er Elis feil. Det eneste som hjelper er å se kattevideoer på YouTube og lete etter katter på Finn. Der finner Eli Alf, en fem år gammel, bredskuldra svart og hvit hankatt. Kan han fikse det kjipe? Og alle viktigst: Kan han bli YouTube-stjerne?

«Må. Ha. Katt!» er en sår og morsom fortelling om juging, skjøre vennskap, kule katter, teite foreldre og frykten for å bli avslørt.

Liker du å se kattevideoer på YouTube, vil du elske Eli og Alf!

«Lettlest og medrivende er Ellen Sofie Lauritzens debutbok for barn. Og den surfer på populære fenomener.» Marianne Lystrup, Vårt land

«Må. Ha. Katt! er boka for alle katteelskere.» Kristina Brembach Furuvang, Barnebokkritikk

... alt i alt er Må. Ha. Katt! en bunnsolid debut der dialogen flyter lett. Man suges inn i romanuniverset fordi historien om Eli og Alf er fortalt med stort overskudd, humor og varme. Ikke minst klarer romanen å vise at ting barn er opptatt av, og som voksne gjerne avskriver som litt uvesentlige ... Judith Dybendal, Periskop

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2021
ISBN 9788203368875
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 29.09.2021
Emne Skjønnlitteratur Vennskap Romaner Katter Skilsmisse
Ellen Sofie Lauritzen

Ellen Sofie Lauritzen

Ellen Sofie Lauritzen (f. 1985) er journalist, bokanmelder i Dagens Næringsliv og forfatter av sakprosaboka «Snakkes til uka» (2017). Hun bor på Torshov i Oslo med katten Alf.

«Må. Ha. Katt!» er hennes første bok for barn. Les mer