Lyden av ting som faller

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203370854
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Juan Gabriel Vásquez er en av de mest originale stemmene i latinamerikansk litteratur i dag. Vinner av IMPAC-prisen 2014.

Da den unge colombianske juristen Antonio Yammarra blir kjent med Ricardo Laverde, forstår han at det finnes en hemmelighet i Laverdes fortid. Kanskje til og med flere hemmeligheter. Men en dag blir Ricardo drept på åpen gate, pg Antonio blir hardt skadet. Nå blir Ricardos fortid en besettelse for ham. Helt uventet får han en telefon fra Laverdes datter Maya. Hun viser ham bilder og brev fra en far hun aldri kjente. Sammen prøver de å nøste opp i fortidens hemmeligheter, og Antonio forstår etter hvert hvor sterkt historien til disse menneskene er del av hans egen historie.
"Lyden av ting som faller" er en roman om et uventet vennskap som brått tar slutt. Men det er også en roman om kjærlighet og storpolitikk - en spennende, melankolsk og opprørende historie.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203370854
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Christian Rugstad
Salgsdato 11.02.2015
Orig. tittel El ruido de las cosas al caer
Emne Skjønnlitteratur Romaner Colombia

Juan Gabriel Vásquez

Den colombianske forfatteren Juan Gabriel Vásquez (født i Bogotá 1973) har skrevet fem romaner samt en samling med fortellinger og litterære essays. Han har mottatt flere priser for sitt forfatterskap. Vásquez har også oversatt bøker av blant andre Joseph Conrad og E.M. Forster. Han skriver for den colombianske avisen El Espectador og regnes som en av de viktigste latinamerikanske samtidsforfatterne. Vásquez ble tildelt den prestisjetunge IMPAC-prisen for "Lyden av ting som faller", i konkurranse med blant andre Karl Ove Knausgård. Les mer