Lucia

Velg format

429 kr
På lager
ISBN
9788203396939
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
I en fjellside utenfor Madrid finner etterforsker Lucia Guerrero sin nærmeste kollega drept og korsfestet, i en scene som ligner et renessansemaleri fra Golgata.
Samtidig komme en gruppe kriminologistudenter ved universitetet i Salamanca, Spania, på sporet av en seriemorder som har operert i det skjulte i flere tiår, når de avslører et grusomt mønster på åstedene.
Ondskap og terror kobles med kunst og mytologi, med det moderne Spania som bakteppe, i denne nye serien fra Frankrikes største krimforfatter.
Konfrontert med sin egen fortid og sin egen største frykt, avdekker Miniers hovedperson Guerrero en sannhet mer skremmende og ufattelig enn både hun og noen andre kunne forestille seg.

«Nesten perfekt krim! Franske Bernard Minier nærmer seg det sublime i sin nye krimserie som starter med boken «Lucia». (...) Minier eksellerer virkelig språklig i denne første boken i serien om Lucia. I et direkte og nesten hektisk språk blir vi feid med i handlingen fra første side. Han evner å skildre mennesker med korte, effektive streker. Han er konkret og klar, og han vet hvordan man skal skape spenning. (...) Bernard Minier behersker til fingerspissene kunsten å legge ut blindspor, overraskende koblinger og uventede dreininger i handlingen. Som kriminell håndverker er han ganske enkelt suveren!» Sindre Hovdenakk, VG (Terningkast 5)

«... fascinerende og til tider ulidelig spennende. Ny hovedperson og flytting av handlingen fra Pyreneene til Spania er vellykket, ikke minst fordi etterforskningen tar oss med til de vakre byene Segovia og Salamanca.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

«... en både god og spennende bok.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 401
Utgitt 2024
ISBN 9788203396939
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 01.02.2024
Orig. tittel Lucia
Emne Krim Romaner Politi og detektiver Skjønnlitteratur Spania
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier (f. 1960) er Frankrikes mest leste krimforfatter og bøkene hans er oversatt til 23 språk. Hans debutroman, Hvis helvete var av is (2011), var den første boken i den bestselgende serien med politimannen Martin Servaz i hovedrollen. Lucia er Miniers tiende roman, og den første om etterforsker Lucia Guerro. Les mer

Andre i samme serie

 1. Lucia
  Lucia
  Ebok
  319 kr
 2. Lucia
  Lucia
  Lydbok (nedlastbar)
  429 kr