Løvehjerte

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203297243
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
FC-København-manager Ståle Solbakken inviterer leseren inn i sitt fotballiv, der taktikken legges, kontraktene forhandles og spillerne formes. Vi blir med tilbake til oppveksten på Grue, følger karrieren som spiller i Ham-Kam, Lillestrøm og under Drillo, som ung trener i Ham-Kam, og som sjef i Danmarks største og mestvinnende klubb. Vi er også med på sidelinjen under hans mislykkede opphold i FC Köln og Wolverhampton. Ståle forteller åpent og ærlig om karrierens opp- og nedturer, om dramatikken da hjertet hans stoppet, om familien og om hvordan han ønsker fotball skal spilles.
Løvehjerte er en fortelling om en kompromissløs leders store krav til medarbeiderne sine, men mest om alt om Ståles egne krav til seg selv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788203297243
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Inge Ulrik Gundersen
Salgsdato 13.02.2018
Orig. tittel Løvehjerte
Emne Fotball Danmark Faglitteratur Idrettsutøvere Norge Selvbiografier

Ståle Solbakken

Ståle Solbakken (f. 1968) har spilt for klubber i Norge, England og Danmark og har 58 landskamper. Han har vært trener i en rekke klubber og er i dag manager i FC København, Nordens største klubb. Løvehjerte er skrevet i samarbeid med Peter Sloth og Knut Espen Svegaarden. Les mer

Peter Sloth

Knut Espen Svegaarden