Lollo

På lager
ISBN
9788203372711
Ebok
kr 159,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203372711
  • Orig. tittel: Lollo
  • Oversetter: Monica Aasprong
  • Salgsdato: 22.02.2017
  • Språk: Bokmål
LOLLO er historien om et vennskap mellom to både skjøre og harde jenter, Lollo og Lidija. Språket er røft og ømt om hverandre og samfunnskritikken er beskt. Linna Johansson har skrevet en roman som treffer leseren midt i magen.

Lollo og Lidija vet ikke hva de vil med livene sine. De vet bare hva de ikke vil: voksenlivets konvensjoner og lenker, familie, jobb og kjedsomhet. Etter videregående velger de i stedet bare å drive rundt, drikke øl og naske snacks på den lokale ICA'en. Men nå begynner tiden å renne ut, pengene er brukt opp og rastløsheten plager dem. Da skjer et uventet møte. En karismatisk leder ønsker dem velkommen inn i sin krets, der den ene festen avløser den andre, der webcam er bedre enn NAV og penger ikke er noe problem. Det virker som en drøm, en plutselig og uventet utvei. Men det viser seg snart å være noe helt annet.

Når historien begynner er Lollo 28 år og ser tilbake på det som skjedde da hun var 20 og tilbragte dagene sammen med Lidija, som i Lollos øyne var "skamløs, grenseløs og sinnsykt morsom".
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Linna Johansson

Linna Johansson (1978) fikk tidlig en stor og hengiven leserkrets med bleck, hennes eget feministiske tidsskrift. Hun har også virket som skribent i en lang rekke aviser, men er kanskje mest kjent som spaltist i Expressen. Lollo er hennes første roman og den er blitt svært godt mottatt i Sverige. .
Mer om forfatteren