Bli kjent med debutant Sandra Kolstad

Sandra Kolstad er en norsk musiker, komponist, produsent, tekstforfatter og forfatter. Hun har gitt ut seks kritikerroste album. Kolstad jobber ofte i skjæringsfeltet mellom musikk og litteratur, og debuterer med romanen To ord for ødeleggelse.

To ord for ødeleggelse er en fortelling om oppløsning og underkastelse. Om lettheten i å forsvinne i en annens vilje - og om tyngden når den andre strammer grepet og senere slipper taket.

Frida møter Nina på et galleri, og de forelsker seg. På kort tid kommer de hverandre så nær at Frida ikke lenger vet hvor hun selv begynner og slutter. Hun holder på å miste grepet, tilværelsen er flytende, men Nina gir den form og definerer grensene.

Boken finnes også som ebok

Hvorfor ble det akkurat denne boka?

Hvilke forventninger har du til å utgi bok?

Cirka like store deler frykt og håp.  

Hvorfor ble det akkurat denne boka, tror du?

Jeg skulle egentlig ikke skrive bok i det hele tatt, men denne tvang seg frem. Det har i perioder vært et arbeid preget av ufrivillighet og sterk motvilje. 

Hva inspirerer deg?

Alt, bokstavelig talt, en gråstein eller en lyd på butikken. Og så, plutselig, absolutt ingenting. 

Hvis boka skulle hatt et soundtrack – hvilken låt/musikkstykke skulle det være?

The Box Tree av Skúli Sverrisson og Oskar Gudjonsson. 

Hva leser du nå?

Jeg har nettopp født, så akkurat nå leser jeg mitt barn, som best jeg kan. 

Kjøp To ord for ødeleggelse
Sandra Kolstad

Sandra Kolstad

Sandra Kolstad er en norsk musiker, komponist, produsent og tekstforfatter. Hun har gitt ut seks kritikerroste album. Kolstad jobber ofte i skjæringsfeltet mellom musikk og litteratur, blant annet som komponist innen scenekunst. Hennes siste utgivelser er albumene Burning Love (2019) og Elv på Himmelen (2019), hvor hun tonesatte tolv dikt av Jon Fosse. To ord for ødeleggelse er hennes første bok.
Les mer