Tilbud på Jenteboka og Gutteboka til skolebibliotekene

Hva er mensen? Må jeg bruke BH? Når kommer jeg i stemmeskiftet? Hvordan barberer jeg meg?

Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne opp ned på tilværelsen.

I Jenteboka og Gutteboka tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge jenter og gutter skal ikke google seg fram til svar på de aller viktigste spørsmålene.

Begge bøkene er en kvalitetsguider fra to av landets mest populære leger, som kjenner kroppen ut og inn. De kommer med tips, triks og gode råd til den som snart skal inn i puberteten. Og fordi noen kommer i puberteten tidlig og andre sent, er denne boka skrevet med tanke på begge tilfeller, og passer for gutter og jenter fra 9 til 16 år.

Ønsker du å bestille disse bøkene til ditt skolebibliotek?

For å få faktura og rabatter på bøkene må du være registrert skolekunde/bibliotekskunde her på ugla.aschehoug.no. Hvis du ikke allerede er registrert, gjør du det her: https://ugla.aschehoug.no/corporate/account/create

Bestiller du nå får du 20 % rabatt på Gutteboka og 28 % på Jenteboka

I kjøpsprosessen legger du inn rabattkoden: «gutteboka20»

For spørsmål, ta kontakt med kundeservice@ugla.no

 «Perfekt om penis, pung og psyken. Smart, kul og med faglig tyngde. Nok en fullkommen bok fra duoen bak et par av de største boksuksessene de siste årene. (...) For hvis de unge guttene våre leser denne boka, er jeg sikker på at livet blir lettere å leve og verden et morsommere sted.»
– Trine Saugestad Hatlen, VG om Gutteboka

«Med den største selvfølgelighet og all verdens troverdighet forteller og forklarer de to legene om pubertet, kropp og sex. Om kviser, svette og utflod. Om nettvett, porno og nudes. Om samtykke og overgrep. Om homofili, intersex, cis og trans. Og dessuten, viktige og tidsriktige kapitler om psykisk helse og «generasjon prestasjon. … som om to kloke, kule storesøstre forklarer og forteller deg ting. Boken er spekket med fakta og fun facts, anekdoter og historie. Den er dessuten en visuell fest, takket være fantastiske og fargerike illustrasjoner av Magnhild Winsnes. Det er ikke én kjedelig side i denne boka.»
– Trine Saugestad Hatlen, VG om Jenteboka (2019)