Litt privat

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203296352
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En befriende åpenhjertig bok om å stå oppreist når det stormer som verst, med glimt av fandenivoldsk humor og rause møter med medmennesker.

Trude H. Drevland forteller med skarpt blitt for livets oppturer og nedturer. Med karakteristisk tydelighet deler Drevland historier fra eget liv, fra familieliv, arbeid og politikk. Et sterkt samfunnsengasjement og stor interesse for medmennesker går igjen.

Trude H. Drevland er nordlandsjenta som ble bergenspatriot, sykepleieren som ble engasjert politiker og landskjent bergensordfører. Trude H. Drevland er også politikeren som i løpet av noen måneder i 2015 opplevde å bli siktet for grov korrupsjon. I denne boken trekker Trude H. Drevland linjer tilbake til oppveksten i Nord-Norge, hun deler historier og erfaringer som bragte fram den markante Høyre-politikeren og hun viser hvordan sårbarhet og usikkerhet tar fullstendig overhånd trer fram når livet blir endevendt.

Trude H. Drevland er vokst opp i Melbu som den yngste av fem søsken. Hun reiste ut for sykepleierutdannelse og arbeidet i Tønsberg og Oslo før livet førte henne tilbake til Norland, Stokmarknes. Men det måtte bli Bergen! Byen som har vært «hennes» i 34 år, byen der hun ble politiker, etter hvert varaordfører og senere ordfører. Byen som daglig gir betydningsfulle møter med mennesker.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2016
ISBN 9788203296352
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 27.10.2016
Emne Faglitteratur Bergen Politikere Korrupsjon Selvbiografier

Trude Drevland