Bla i boken

Liten toroms med potensial

Velg format

Tilbudspris 227 kr Før 259 kr
På lager
ISBN
9788203376061
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Sofia er en storbyjente som stort sett vet hva hun vil med livet sitt. - i hvertfall er det det hun tenker om seg selv. Hun har en kjekk og framgangsrik kjæreste, en godt betalt jobb i finansbransjen og nylig har hun kjøpt et oppussingsobjekt på en fin adresse i Stockholm. Om det ikke hadde vært for at leiligheten måtte pusses opp, de lange jobbkveldene, hennes umulige sjef og skilsmissen til foreldrene, hadde nok alt vært fint.

Etter litt research leier hun oppussingsfirmaet med de beste referansene, men håndverkeren Arvid kommer seint, virker upålitelig og stiller alle slags merkelige spørsmål. Spørsmålene får Sofia til å tenke på andre måter enn før. Når hun sier ja til å gjøre ham en litt uvanlig tjeneste får det uventede konsekvenser.

Dette er en sjarmerende og inspirerende roman som beveger seg mellom Stureplan og snøtunge hytter i Dalarna, mellom fortvilelse og håp om nye begynnelser.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203376061
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 29.06.2022
Orig. tittel Liten tvåa med potential
Emne Romantikk Boligoppussing Skjønnlitteratur Romaner Sverige Kjærlighet
Lest av Renate Katralen Jensen
Camilla Davidsson

Camilla Davidsson

Camilla Davidsson (f.1969) er oppvokst i Småland og etter mange år i Stockholm bor hun nå i Åre med sin familie. I mange år arbeidet hun med markedsføring for en rekke internasjonale firmaer. Mellom 2008 og 2016 drev hun et Bed & Breakfast på Fårö, men nå er hun forfatter på heltid. Les mer

Andre i samme serie