Bla i boken

Lese

en liten bok om de store opplevelsene

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788242185532
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Kan du huske når du sist fortapte deg i en bok? Gleden over å sitte helt i ro og leve deg inn i en fortelling? Når tid og sted forsvant og du ikke ville gjøre noe annet enn å lese?

Kari J. Spjeldnæs minner oss på hvor mye kjærlighet som ligger i lesing - og hvor viktig det er for hjernen. Hun viser verdien av å sette seg ned med en bok. De fleste gjør det litt sjeldnere enn før: I en travel hverdag tar skjermen mange ganger over for papiret, og skrolling erstatter ofte den konsentrerte dybdelesingen.

Det handler om å ta tilbake tiden. "Lese" er en klok og inspirerende påminnelse om de store opplevelsene som bare lesing kan gi - skrevet av en ekte bokelsker. Med gode råd om leseteknikk, hurtiglesing og med mengder av varierte lesetips, er boken også perfekt til lesesirkler.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2020
ISBN 9788242185532
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 12.08.2020
Emne Faglitteratur Lesing Litteratur
Lest av Kari J. Spjeldnæs
Kari J. Spjeldnæs

Kari J. Spjeldnæs

KARI J. SPJELDNÆS (f. 1966) er litteraturviter. Etter tretti år som redaktør og direktør i bokklubb og forlag, innså hun at livet er for kort til ikke å utfordre seg selv med nye oppgaver. Hun har tidligere utgitt På ski fordi. Om gleden ved å gå på ski (2018). Kari J. Spjeldnæs skriver om å lese på bloggen www.karis.no. Les mer

Artikler

Lese - like selvfølgelig som å skrolle

Lese er en klok og inspirerende påminnelse om de store opplevelsene som bare lesing kan gi - skrevet av en ekte bokelsker.
Les mer