Bla i boken

Lene din ensomhet langsomt mot min

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242181039
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Rakel har aldri forstått hvordan man får venner. De beste vennene hennes er bokstavene, tallene og fantasivennen David. Dessuten har hun et stort talent for misforståelser. Der andre ser fergekryss på fjorden, ser hun fergekyss.

Når hun flytter til Oslo for å studere, møter hun matematikkprofessoren Jakob. Han arbeider med en roman om Sofja Kovalevskaja, den første kvinnen som ble professor i matematikk. Hun hadde et nært forhold til veilederen sin, og Rakel og Jakob innleder også et hemmelig kjærlighetsforhold. Men Rakel blir syk, og fra sengen fabulerer hun om Sofjas liv. Kan Sofja hjelpe henne med å forstå seg selv og forholdet til verden og kjærligheten?
Lene din ensomhet langsomt mot min er en usedvanlig vakker, sår og morsom roman om å finne mening og sammenhenger akkurat når man trenger det.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788242181039
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 06.03.2019
Emne Lydbøker Romaner Sykdommer Oslo Kjærlighet Skjønnlitteratur
Lest av Vivi Sunde
Klara Hveberg

Klara Hveberg

Klara Hveberg er født i 1974 og vokste opp i Molde. Etter å ha snust på studier i matematikk og litteratur, endte hun opp med å ta doktorgraden i matematikk med en avhandling om fraktal geometri. «Lene din ensomhet langsomt mot min» er hennes første roman. Boken er solgt til flere land, inkludert USA, Tyskland, Korea og Polen, og ble nominert til Pen America Translation Prize 2022.

www.klarahveberg.no Les mer