Bla i boken

Med rett til å leke

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203369865
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Med sine tre verdensrekorder og tre gullmedaljer under Lillehammer-OL i 1994 fikk Johann Olav Koss oppfylt sin drøm som skøyteløper. Etterpå forsvant han til utlandet, med to andre ambisjoner - å fullføre legestudiet og videreføre det humanitære engasjementet han hadde frontet under lekene.

Med studiet unnagjort slo Koss seg ned i Canada, hvor han i 2000 stiftet Right To Play. Organisasjonen har som visjon at vanskeligstilte barn over hele verden skal få utfolde og utvikle seg gjennom lek og idrett. I dag er den aktivt til stede i 14 land og bidrar til økt livsmestring blant 2,3 millioner barn og unge.

Denne fortellingen starter der vi så Johan Olav Koss sist, på isen i Vikingskipet. På veien videre deler han sine refleksjoner og erfaringer med oss - fra prestasjonene på isen til oppbyggingen av en stor internasjonal organisasjon.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203369865
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Henning Kolstad
Salgsdato 17.01.2022
Emne Humanitære organisasjoner Selvbiografier Skøytesport Norge 1960-1999 Faglitteratur
Lest av Jonathan Espolin-Johnson
Johann Olav Koss

Johann Olav Koss

Johann Olav Koss (f. 1968) er fire ganger olympisk mester og tre ganger verdensmester på skøyter. Etter OL på Lillehammer engasjerte han seg i frivillig arbeid, både nasjonalt og internasjonalt, et engasjement han videreførte som medlem av IOC i 1999-2002. I 2000 stiftet han Right To Play. Koss er internasjonalt anerkjent som sosial entreprenør og har mottatt utallige priser for sitt arbeid.

Les mer
Kyla Pearson

Kyla Pearson

Kyla Pearson er født I OL-byen Calgary i Canada og er utdannet journalist. Etter å ha vært knyttet til diverse internasjonale medieselskaper tok hun skrittet over i humanitær virksomhet. Kyla var ansatt i Right To Play i sju år som mediekontakt, taleskriver og rådgiver for grunnleggeren, Johann Olav Koss. Hun jobber nå som skribent og kommunikasjons- og PR-konsulent.

Les mer