Bla i boken

Kunsten å bli hundre

visdom og tjuvtriks fra de eldste blant oss

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203376009
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hva skal til for å bli hundre år? Er det en superoppskrift, eller er det bare gode gener og flaks? Thomas Aune bestemte seg for å finne svarene, og oppsøkte folk som har nådd milepælen, både i Norge og resten av verden.
Der traff han bl.a. Norges eldste, japaneren som har møtt tusen hundreåringer, og ikke minst: en inder som påstår han er 123 år gammel og verdens eldste.
Rådene han fikk av disse spreke gamlingene spriker i alle retninger. Noen har aldri spist seg helt mett, mens andre har forsynt seg grovt, noen har drukket hver dag, mens andre aldri har rørt en dråpe. Men forskerne er enige om at det er større sjanse enn noen gang for å bli hundre - hvis du er aktiv, har et sosialt liv og lever etter den gamle regelen om at en god latter forlenger livet.
Dette fargerike persongalleriet vil garantert motivere deg til å leve så lenge som mulig!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203376009
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 03.09.2021
Emne Eldre Helse Personlige beretninger Alderdom Aldring Faglitteratur
Lest av Thomas Aune
Thomas Aune

Thomas Aune

Thomas Aune (f. 1976) er programleder og fotballekspert. Han leder fotballsendingen 4-4-2 i NRK Radio sammen med Aleksander Schau, og de to står også bak den populære podkasten Fotballklubben. Aune og Schau har tidligere skrevet flere bøker om fotball for voksne. Les mer