Bla i boken

Krypdyrmemoarer

Velg format

Tilbudspris 99 kr Før 189 kr
På lager
ISBN
9788242185136
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Det er få dager før første skoledag etter sommerferien. Elleve år gamle Iben forsvinner sporløst fra sin mor Mariam under en handletur. Mariams umiddelbare reaksjon er flukt. Hun setter seg i bilen og kjører. Langt.

Et kollektiv får en tigerpyton som kjæledyr. Da Liv møter slangen Nero første gang, overveldes hun. Hun vet ikke hva hun føler - Moderlighet? Forelskelse? - bare at hun ikke trodde det var mulig for henne å føle slik for et annet levende vesen.

Med dyp innsikt i menneskesinnet er "Krypdyrmemoarer" en oppslukende, mørk og intens psykologisk thriller om ensomhet, sorg, skam og seksuell perversjon. Det er en roman om indre identitetskamp og driften mot å forsvinne og bli en annen, men dypest sett er det en roman om å lære seg å elske.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2020
ISBN 9788242185136
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 24.07.2020
Emne Skjønnlitteratur Psykologiske thrillere Romaner Slanger
Lest av Silje Storstein
Silje O. Ulstein

Silje O. Ulstein

Silje Ulstein (f. 1985) debuterte med den kritikerroste Krypdyrmemoarer i 2020, som er solgt til tretten land og som ble utpekt som en av årets beste krimromaner av The Times. Ulstein har en mastergrad i litteraturformidling, og har gått på Skrivekunstakademiet.

Les mer

Artikler

Debutantintervju: Silje O. Ulstein

Les hvilke forventninger høstens debutanter til å gi ut bok, og ikke minst hva som inspirerer dem til å skrive!
Les mer

Utdrag: Krypdyrmemoarer av Silje O. Ulstein

Les et utdrag av sommerens store psykologiske thriller. Altoppslukende og intenst om ensomhet, sorg, skam og seksuell perversjon.
Les mer