Bla i boken

Krigernes fred

Velg format

Tilbudspris 79 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788242168610
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Uansett hvilken side du står på, jobber du alene.

Annen verdenskrig er over, og seierherrene styrer landet. Under okkupasjonen var Storm Steinset dobbeltagent for motstandsbevegelsen. Organisasjonen han spionerte for, er fortsatt hemmelig, så kollegene ved Oslo politikammer tror han var nazist. Når flere politimenn som jobbet for tyskerne blir funnet drept med samme torturmetoder de selv benyttet under krigen, havner Storm på drapsmannens dødsliste. Men han blir også involvert i saken som etterforsker.

Storms makker er politiets yngste fullmektig, Robert Rødberg, som alltid har drømt om å bli en helt. Under krigen vervet han seg til de norske styrkene, men havnet aldri i kamp. Så kom freden, og freden tilhører krigerne. Nå får Robert en ny sjanse til å kjempe for Norge.

Jakten på morderen tar Storm og Robert inn i hemmelighetene i Norges nye maktsirkler. En ny krig står i fare for å bryte ut, en krig der hemmelighetene fra den forrige kan få deg drept.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788242168610
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 17.08.2018
Emne Andre verdenskrig Politi og detektiver Skjønnlitteratur Oslo Etterkrigstiden Romaner Krim
Lest av Ivar Nergaard
Lasse Gallefoss

Lasse Gallefoss

Lasse Gallefoss (f. 1980) er fra Bergen. Han har bakgrunn som journalist og dokumentarfilmskaper, og har regissert flere dokumentarserier for NRK, bl.a. Flukt, som vant Gullruten 2017 for beste regi. Krigernes fred er hans første roman. Les mer