Krigernes fred

krim

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203364655
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Annen verdenskrig er over, og seierherrene styrer landet. Under okkupasjonen var Storm Steinset dobbeltagent for motstandsbevegelsen. Organisasjonen han spionerte for, er fortsatt hemmelig, så kollegene ved Oslo politikammer tror han var nazist. Når flere politimenn som jobbet for tyskerne blir funnet drept med samme torturmetoder de selv benyttet under krigen, havner Storm på drapsmannens dødsliste. Men han blir også involvert i saken som etterforsker.

Storms makker er politiets yngste fullmektig, Robert Rødberg, som alltid har drømt om å bli en helt. Under krigen vervet han seg til de norske styrkene, men havnet aldri i kamp. Så kom freden, og freden tilhører krigerne. Nå får Robert en ny sjanse til å kjempe for Norge.
Jakten på morderen tar Storm og Robert inn i hemmelighetene i Norges nye maktsirkler. En ny krig står i fare for å bryte ut, en krig der hemmelighetene fra den forrige kan få deg drept.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 491
Utgitt 2019
ISBN 9788203364655
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 21.02.2019
Emne Oslo Etterkrigstiden Politi og detektiver Krim Andre verdenskrig Skjønnlitteratur Romaner
Lasse Gallefoss

Lasse Gallefoss

Lasse Gallefoss (f. 1980) er fra Bergen. Han har bakgrunn som journalist og dokumentarfilmskaper, og har regissert flere dokumentarserier for NRK, bl.a. Flukt, som vant Gullruten 2017 for beste regi. Krigernes fred er hans første roman. Les mer