Kom hjem

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203370748
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En oppsiktsvekkende debutroman om forbudt kjærlighet og uventet vennskap - og en reise som forandrer to liv for alltid.

89 år gamle Isabelle ber sin unge frisør Dorrie om en tjeneste. En stor tjeneste. Isabelle vil at Dorrie skal legge alt til side og kjøre henne fra Texas til en begravelse i Cincinnati. Det er en lang reise, men Isabelle gir ingen nærmere forklaring. Bare at de må dra neste dag.
Dorrie er svart og enslig mor i 30-årene. Hun sliter med forholdet til en ny kjæreste og tenåringssønnen byr stadig på utfordringer. Hvorfor ønsker Isabelle å ha henne med på turen? Til tross for at hun ikke får vite noe mer, bestemmer Dorrie seg for å bli med.
I løpet av den lange reisen avdekker Isabelle sannheten om sin fortid. Kanskje kan historien om hennes første og største kjærlighet hjelpe Dorrie til å finne ut av sitt eget liv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 378
Utgitt 2015
ISBN 9788203370748
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Ingrid Haug
Salgsdato 15.06.2015
Orig. tittel Calling me home
Emne 2000-tallet Romaner 1918-1939 Rasisme USA Kjærlighet Skjønnlitteratur

Julie Kibler

Julie Kibler begynte å skrive på "Kom hjem" etter at hun som tenåring fikk kjennskap til sin bestemors historie. Bestemoren forelsket seg i en ung svart mann, men de ble revet fra hverandre av sine familier. Julie Kibler bor i Arlington, Texas. "Kom hjem" er hennes debutroman. Les mer