Klara

Velg format

219 kr
På lager
ISBN
9788203450211
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Sofie er med faren sin på jobb da hun finner en gammel dagbok gjemt i et skap.
Nabojenta Miriam er sanndrømt og har flyttet fra den andre siden av landet for å bli kvitt drømmene sine.
Men samme dag som Sofie finner dagboka, kommer marerittene tilbake.
Det føles som om dagboka har ventet på Sofie, at det er et spesielt bånd mellom henne og jenta som skriver, men sakte forstår Miriam at noe grusomt er i ferd med å skje.
Gradvis hviskes grensene mellom de levende og de døde ut, og både Sofie og Miriam blir mer og mer usikre på hva som er drøm og hva som er virkelighet. Jenta som skriver dagboka vil ha noe av dem, men hva? Eller hvem?

Klara er en bok om det overnaturlige og uforståelige, om uventede vennskap og om en sorg så stor at den flytter seg gjennom århundrer.

«I Klara maner Mina Lystad frem tenåringsskrekken på beste vis, ved å blande den eldgamle, dype spøkelsesangsten med den minst like eksistensielle frykten for å bli sosialt utstøtt. (...) Lystad skriver fengslende og holder på spenningen fra start til slutt.» Carline Tromp, Klassekampen

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2023
ISBN 9788203450211
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 10.08.2023
Emne Sorg Romaner Skjønnlitteratur Oversanselige fenomener Vennskap
Mina Lystad

Mina Lystad

Mina Lystad er manusforfatter og journalist. Hun debuterte som forfatter i 2015 med barneboka "Alfred må lese høyt". I 2016 kom hennes andre barnebok, "Helmer og Matilda". Begge bøkene er illustrert av Åshild Irgens. I 2018 kom "Nørd", som ble nominert til Arks barnebokpris og fikk strålende mottagelse. Boka er foreløpig solgt til ti land. I 2019 kom den frittstående oppfølgeren "Fake", som også ble nominert til Arks barnebokpris. Les mer