Bla i boken

Kjærlighetsmønster

alle kan finne ekte kjærlighet

Velg format

Tilbudspris 209 kr Før 239 kr
På lager
ISBN
9788203376306
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Et kjærlighetsmønster er det ubevisste mønsteret som styrer kjærlighetslivet ditt. Hvilken type forhold du har, hvilken rolle du tar og ikke minst hvem du tenner på og tiltrekkes av.

Er du frustrert over kjærlighetslivet ditt? Denne boken vil hjelpe deg til å få det forholdet du innerst inne ønsker deg. Når du frigjør deg fra det gamle kjærlighetsmønsteret, og begynner å verdsette og elske deg selv, vil du bli klar til å åpne opp og ta imot ekte kjærlighet. Du vil innse at du har mulighet til å skape akkurat det kjærlighetsforholdet du ønsker deg.

Anniken Lien Mathiesen gir deg tydelige råd og mentale øvelser som vil gjøre deg i stand til å ta gode og bevisste valg i livet.


«Kjærlighetsmønster hjelper deg til å finne dine egne grenser og verdier. Gjør jobben og jeg lover at du vil lære å elske den nydelige personen du er, og derfra finne den kjærligheten du fortjener.»
Bjørg Thorhallsdottir, kunstner og forfatter

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788203376306
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 851
Salgsdato 21.09.2021
Emne Faglitteratur Kjærlighet Selvutvikling Ekteskap og parforhold
Anniken Lien Mathiesen

Anniken Lien Mathiesen

Anniken Lien Mathiesen er en internasjonalt sertifisert Master Coach i NLP. Hun jobber som coach og metoden hun bruker bygger på kognitive teknikker og øvelser som skaper endringer i fastlåste tankemønstre og atferd. Dette er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir positive og varige endringer. Sammen med Bjørg Thorhallsdottir står hun bak podcasten Kjærlighetsmønster. Les mer