Kittyhawk savnet

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203269691
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
En forsvunnet toåring, et uidentifisert drukningsoffer, ildspåsettelser og drapstrusler ryster den tilsynelatende idylliske feriebyen Bushrangers Bay på Mornington-halvøya, helt sør i Australia.
Når førstebetjent Hal Challis teamet hans ankommer stedet er den ulmende spenningen mellom lokalbefolkning og helgegjester i ferd med å bli eksplosiv.
Challis har sitt å stri med, også på privatfronten. Det ferske forholdet til lokalavisredaktøren Tessa er allerede preget av en viss slitasje, kanskje fordi ekskona stadig ringer ham? Hun sitter i fengsel for drapsforsøk - på Challis. Den flyfrelste førstebetjenten begynner dessuten bli litt for opptatt av den lokale småflypiloten Janet. Men hvorfor blir Kittyhawk-flyet hennes utsatt for dødelig sabotasje?
Kittyhawk savnet er andre bok i Garry Dishers Penninsulaserie. Som Ingvar Ambjørnsen skrev om førsteboka, dette er rett og slett gnistrende god politikrim!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203269691
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Morten Hansen
Salgsdato 10.08.2022
Orig. tittel Kittyhawk down
Emne Romaner Krim Skjønnlitteratur Politi og detektiver Australia
Garry Disher

Garry Disher

Australske Gary Disher har skrevet over 50 bøker i flere sjangere. Han har vunnet en rekke priser for krimbøkene sine i både Australia og Tyskland og blitt nominert to ganger til britiske CWA Dagger Award. I 2018 ble han tildelt Ned Kelly Lifetime Achievment Award. Les mer

Andre i samme serie

 1. Dragemannen
  Dragemannen
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 2. Dragemannen
  Dragemannen
  Ebok
  159 kr
 3. Kittyhawk savnet
  Kittyhawk savnet
  Lydbok (nedlastbar)
  199 kr
 4. Snapshot
  Snapshot
  Ebok
  319 kr
 5. Snapshot
  Snapshot
  Lydbok (nedlastbar)
  429 kr