Kaoshjerte

Velg format

99 kr
På lager
ISBN
9788203258459
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Minja er seksten år og våkner forslått og uten hukommelse i blokka hjemme på Stovner. Hun drømmer om hender som trekker henne ned i en myr, om jenter med kuhaler, om en mann vakker som stjernehimmelen - og plutselig husker hun prisen for å ha besøkt sin forbudte mormor den sommeren: Å miste bestekompisen Josef for evig og alltid.

"Kaoshjerte" er en fortelling som balanserer mellom urban virkelighet og mystikk, og som henter inspirasjon fra norsk og persisk kulturarv. Boka handler om vennskap, røtter og det å ha tillit til seg selv.

Vinner av Kulturdepartementets debutantpris og Østfoldungdommens litteraturpris!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2014
ISBN 9788203258459
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 10.10.2014
Emne Skjønnlitteratur Romaner Folketro Spenning Oslo Hukommelsestap Vennskap

Lise Forfang Grimnes

Lise Forfang Grimnes har siden 2003 turnert med ulike forestillinger i Den Kulturelle Skolesekken, først som forteller og siden som forfatter. Hun har en master i pedagogikk, og har vært student ved NBIs forfatterutdanning. Hun holder kurs mest rettet mot ungdom eller mot formidlere som lærer og bibliotekansatte.

Lise Forfang Grimnes er medforfatter på boka «Muntlige ferdigheter» (Fagbokforlaget 2012). Grimnes har skrevet to ungdomsromaner; «Kaoshjerte» (2014) og «Blodskraft» (2016). For Kaoshjerte ble hun tildelt Kulturdepartementets debutantpris og Østfoldungdommens kritikerpris. Les mer

Andre i samme serie

  1. Blodskraft
    Blodskraft
    Ebok
    99 kr