Bla i boken

Kan inneholde spor av Tommy Roos

Velg format

399 kr
På lager
ISBN
9788203451614
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Tommy Roos jobber på fabrikken i hjembyen Forshammar og har vært gift med ungdomskjæresten Martina i mange år. En gang var han byens store rockestjerne, men nå de store drømmene lagt på hyllen, og musikkambisjonene er erstattet med hus, Volvo og hund. Tommy synes selv at alt går greit, men under en samtale med en parterapeut slipper Martina bomben: hun vil skilles. Samtidig får Tommy nyheten om at fabrikken trues av utflagging til Estland, med hundrevis av arbeidsledige som resultat.
Tommys liv er i ferd med å kollapse fullstendig, men så møter han operasangeren Gunnel Aurell, en gang en internasjonalt kjent stjerne. Kan Gunnel hjelpe ham med å finne tilbake til sin egen stemme?
Dette er en roman om de store hendelsene i det lille livet. En slags powerballade i bokform, en sang om den mannen man ønsket å bli og den mannen man faktisk ble.

«En humørinnsprøyting av de sjeldne (...) Kan inneholde spor av Tommy Roos er en historie å drømme seg bort til, det beste jeg har lest av feelgood-historier siden Jojo Moyes sin Et helt halvt år.» Simen Ingemundsen, Randaberg 24 (Terningkast 6)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203451614
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Eva Ulven
Salgsdato 19.12.2023
Orig. tittel Kan innehålla spår av Tommy Roos
Emne Sverige Romaner Skjønnlitteratur Voksenlivet Småbyer
Lest av Espen Sandvik
Cecilia Klang

Cecilia Klang

Cecilia Klang (født 1980) er copywriter og forfatter bosatt i Gävle. Hun er født og oppvokst i den lille industribyen Hofors, og med tidligere erfaring fra industrien har hun et spesielt blikk for livet utenfor storbyen og for menneskene der.

Les mer

Andre i samme serie

 1. Kan inneholde spor av Tommy Roos
  Kan inneholde spor av Tommy Roos
  Innbundet
  399 kr
 2. Kan inneholde spor av Tommy Roos
  Kan inneholde spor av Tommy Roos
  Ebok
  299 kr