Bla i boken

Je m'appelle Agneta

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
På lager
ISBN
9788203395963
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Personlighet kan tydeligvis deles inn i fargegrupper. Agneta 49 år føler seg helt gjennomsiktig, og synes hun går i ett med tapeten. Barna er utflyttet og melder bare når de trenger penger. Kollegaene bryr seg ikke om hva hun driver med, og mannen hennes driver med fuglekikking og ulike former for sport. Han forteller Agneta at kroppen er et tempel som ikke må skitnes til med usunnheter. Nei, det er granateplekjerner og Quinoa som gjelder. Agneta spiser gode oster og drikker vin i smug - mens hun ser på oppussingsprogram hvor de renoverer vakre franske gårder.
Så ser hun en jobbannonse: En eldre gutt i Provence trenger en au pair som snakker svensk. Agneta overrasker alle - inkludert seg selv, med å svare på annonsen, og få dager seinere er hun på vei til sitt livs eventyr.

«... sympatisk fortelling om å finne tilbake til seg selv og livsgleden, vil garantert appellere til mange i sommervarmen.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203395963
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 02.06.2023
Orig. tittel Je m'appelle Agneta
Emne Skjønnlitteratur Romaner Frankrike
Lest av Charlotte Grundt
Emma Hamberg

Emma Hamberg

Emma Hamberg er en kjent TV og radiopersonlighet i Sverige. Hun har gitt ut en rekke bøker, noen av dem også på norsk, men "Je M'appelle Agneta" er hennes store gjennombrudd i Sverige. Boka har solgt over 200 000 eksemplarer, og neste bok om Agneta er allerede i gang.

Les mer