Bla i boken

Irène

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242163097
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Ny thriller fra Pierre Lemaitre om overbetjent Camille Verhoeven.

Overbetjent Camille Verhoeven befinner seg i en uvanlig periode i livet. Han er lykkelig gift med den vakre Irène og skal snart bli far. Men når en ny drapssak lander på pulten hans, et dobbeltdrap som er så ekstremt at selv de mest hardbarkede blant kollegene blir forferdet, får han bange anelser. Det virker ikke som det ligger noe motiv bak skrekkscenariet, men da det dukker opp en forbindelse til minst ett tidligere uløst drap, blir det klart at de har med en seriemorder å gjøre. Pressen er raskt og skadefro på banen og setter særlig Verhoeven i et dårlig lys.
Men det er Verhoeven som står bak det store gjennombruddet: Dobbeltdrapet er en nøyaktig kopi av en scene i Bret Easton Ellis' bok "American Psycho", og det skal vise seg at morderen lar seg inspirere av flere kriminalforfattere.

«Irène» er kronologisk sett bok 1 om Verhoeven, «Alex» er bok 2(utgitt 2015).

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2016
ISBN 9788242163097
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Christina Revold
Salgsdato 12.02.2016
Orig. tittel Irène
Emne Politi og detektiver Romaner Krim Thrillere Paris Skjønnlitteratur
Lest av Håkon Ramstad
Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre er født 1956 i Paris. Han har i mange år undervist i litteratur før han viet sin tid til å skrive skuespill og romaner. Alex var hans første roman på norsk. Siden kom Irène og med Camille er Verhoeven-trilogien komplett. I 2013 vant han den prestisjetunge Goncourtprisen for sin roman "Vi ses der oppe" (på norsk 2015). Utrolig nok har Lemaitre vunnet den store britiske CWAs International Golden Dagger hele tre ganger, for Alex, for Irène og for Vi sees der oppe. Les mer

Andre i samme serie

 1. Irène
  Irène
  Ebok
  169 kr
 2. Irène
  Irène
  Pocket
  199 kr
  Kommer 22.06.2020