Ingenting om mørket

roman

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203353703
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Stein skal møte den 13 år gamle sønnen sin, men kommer for sent til avtalen. Romanen forteller om hans leting gjennom natten, etter både sønnen og en avklaring på hendelser i egen fortid.
"Ingenting om mørket" handler om en fars ansvar for et barn som har valgt et stumt, men ekstremt opprør, og hvordan familien strever med å finne nytt fotfeste.

" 'Ingenting om mørket' er en vakker bok - Lindstrøm tør la jeg-personen være usympatisk, veldig usympatisk, utilstrekkelig til det grovt forsømmende, men samtidig får vi medfølelse med ham."
Trude Marstein, Klassekampen

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 232
Utgitt 2013
ISBN 9788203353703
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 21.01.2013
Emne Romaner Familie Skjønnlitteratur

Merethe Lindstrøm

Merethe Lindstrøm har 30-årsjubileum som forfatter i år. Hun debuterte i 1983 og har skrevet seks novellesamlinger og syv romaner. Bøkene hennes har lenge blitt møtt med anerkjennelse, men de siste årene har interessen for forfatterskapet tatt fart. Merethe Lindstrøm har etablert seg som en av de viktigste samtidsforfatterne i Norge i dag. Hun er blitt kalt en tvilens forfatter, en som urovekkende presist skildrer menneskets innerste smertepunkter.
For novellesamlingen "Gjestene" (2007) ble Lindstrøm nominert til flere viktige litteraturpriser, og hun fikk Doblougprisen for sitt forfatterskap. "Dager i stillhetens historie" (2011) førte til et endelig gjennombrudd, også internasjonalt. Hun mottok både Kritikerprisen og Nordisk Råds litteraturpris for romanen. "Dager i stillhetens historie" er per i dag solgt til 11 land. Lindstrøm har fått strålende kritikker for sin nye novellesamling "Arkitekt" (2013). Boken er nominert til Ungdommens kritikerpris. Les mer