Bla i boken

I skyggen av fikentreet

Velg format

399 kr
På lager
ISBN
9788203450648
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Etter mange år som hjemmeværende mor og hustru, blir Susanne forlatt av sin mann. Når de to voksne døtrene også har flyttet ut må Susanne skape et nytt liv for seg selv. Først og fremst må hun finne en leilighet, men også en ny jobb og et sted å plassere eiendelene fra familiens villa.
I en avkrok på Gotland ligger den gamle melkebutikken, en eiendom Susanne hadde tenkt å selge, men som nå blir et nødvendig sted for alle møblene og tingene hennes. I ro og fred planlegger hun å sortere alt og hente styrke etter skilsmissen.
Men så kommer det en turist innom, ser tingene som står rundt om og lurer på prisene. Hun tror Susanna driver loppemarked. Susanne ser seg selv halvveis ufrivillig selge en gave hun fikk fra eksmannen. Og når en stilig, men litt gretten nabo dukker opp kort tid etter og vil kjøpe en bok, settes en rekke hendelser i gang, og Susanne må ut i livet igjen. Men tør hun si ja til alt det nye?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203450648
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 12.12.2023
Orig. tittel I fikonträdets skugga
Emne Skjønnlitteratur Romaner Sverige
Lest av Birgitte Victoria Svendsen
Camilla Davidsson

Camilla Davidsson

Camilla Davidsson (f.1969) er oppvokst i Småland og etter mange år i Stockholm bor hun nå i Åre med sin familie. I mange år arbeidet hun med markedsføring for en rekke internasjonale firmaer. Mellom 2008 og 2016 drev hun et Bed & Breakfast på Fårö, men nå er hun forfatter på heltid. Les mer