I morgen, og i morgen, og i morgen

Velg format

449 kr
På lager
ISBN
9788203450303
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
At Sam og Sadie er hverandres person i livet, skjønner både de og de fleste andre allerede da de møtes som 11-åringer på et barnesykehus. Den store kjærligheten? Kanskje, men de to blir aldri kjærester. I stedet skal de finne og miste hverandre igjen og igjen, som programmeringsstudenter på Harvard og MIT, som kreative partnere med enorm suksess og knusende nederlag, og som figurer i et dataspill når den ene ikke vil snakke med den andre i den virkelige verden.

Det handler om identitet, teknologi og dataspill som kunstform. Om nye sjanser og nye begynnelser, og alle måter finne kjærlighet. For I morgen og i morgen og i morgen er en kjærlighetshistorie, som ikke ligner noen du tidligere har lest.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 485
Utgitt 2024
ISBN 9788203450303
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 19.02.2024
Orig. tittel Tomorrow, and tomorrow, and tomorrow
Emne Kjærlighet Dataspill Skjønnlitteratur California Massachusetts Identitet Romaner
Gabrielle Zevin

Gabrielle Zevin

Gabrielle Zevins bøker er oversatt til 40 språk, og med I morgen og i morgen og i morgen, har hun fått sitt store internasjonale gjennombrudd. Romanen er nominert til flere priser, og figurerte på hele 14 lister, blant dem NYTimes, Times, Oprah Daily og Kirkus, da engelske og amerikanske kritikere skulle kåre 2021s beste bøker. Boken ble også kåret til Årets Bok av Amazon, og har solgt over 2 millioner eksemplarer. Filmrettighetene er solgt til Paramonut, og forfatteren jobber i disse dager med manuset. Les mer