I morgen og i morgen og i morgen

Velg format

449 kr
Kommer for salg
01.03.2024
ISBN
9788203450303
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
At Sam og Sadie er hverandres person i livet, skjønner både de og de fleste andre allerede da de møtes som 11-åringer på et barnesykehus. Den store kjærligheten? Kanskje, men de to blir aldri kjærester. I stedet skal de finne og miste hverandre igjen og igjen, som programmeringsstudenter på Harvard og MIT, som kreative partnere med enorm suksess og knusende nederlag, og som figurer i et dataspill når den ene ikke vil snakke med den andre i den virkelige verden.

Det handler om identitet, teknologi og dataspill som kunstform. Om nye sjanser og nye begynnelser, og alle måter finne kjærlighet. For I morgen og i morgen og i morgen er en kjærlighetshistorie, som ikke ligner noen du tidligere har lest.

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarmbombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. Det er ein roman som vil glede mange: Tenåringar som pleier å like skjerm betre enn bok. Eldre, meir erfarne lesarar. Folk som elskar dataspel. Folk som knapt har vore borti ein skjerm. (...) Ikkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!» Gerd Elin Stava Sandve, NRK (Terningkast 6)

«Kultpotensial! Dette er den ultimate hipsterromanen om gaming, spillutvikling og high tech-miljøet på vestkysten av USA på 2000-tallet. (...) Romanen rommer en hel kultur, og leverer på hypen. Den er så altoppslukende i personene og måten de lever livene sine på, at det føles som om leseren var hipster i LA da intellektuelle spill begynte å ta av.» Kristine Isaksen, VG (Terningkast 5)

«Dette er en type underholdningslitteratur der leserne kan leve seg inn i de nærmest skjematiske skikkelsene og fylle inn det som mangler med sine egne liv og historier. (...) Alle som føler seg utenfor kan føle seg hjemme her, i et slags nerdenes hemmelige fellesskap.» Andreas Wiese, Dagbladet

«Fantastisk og fantastisk og fantastisk. Dette er ei bok eg skulle ønske eg kunne lese om igjen for første gong. (...) dette er ein sånn roman du er lei deg for at du er ferdig med å lese. (...) fantastisk og god og leseverdig og fengande. (...) Zevin klarer å tilføre så mange lag til venskapen og handlinga at lesaren føler seg investert og inkludert i alt dei gjer. Zevin balanserer konstant mellom det lette og humørfylte og det tunge og alvorlege. (...) av og til er ein roman berre så god at det positive meir enn overskygger dei få negative tinga.» Mai Lene Fløysvik Hæåk, Stavanger Aftenblad (Terningkast 6)

«Smart og lekent om vennskap og dataspill. (...) Hun har et forlokkende klart språk og evnen til å male opp mennesker og situasjoner presist og komplekst. (...) Sjelden har jeg lest en bedre beskrivelse av et kreativt partnerskaps opp- og nedturer. Sadie trenger Sam for å skape. Han trenger henne for å leve. Når Sadie gjennomgår en dyp depresjon etter et tap og ikke vil ha noe med Sam å gjøre, bruker Zevin dataspillets muligheter på en briljant måte for å skape kontakt igjen.» Erlend Loe, Aftenposten

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 485
Utgitt 2024
ISBN 9788203450303
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 19.02.2024
Orig. tittel Tomorrow, and tomorrow, and tomorrow
Emne Skjønnlitteratur Massachusetts California Romaner Identitet Kjærlighet Dataspill
Gabrielle Zevin

Gabrielle Zevin

Gabrielle Zevins bøker er oversatt til 40 språk, og med I morgen og i morgen og i morgen, har hun fått sitt store internasjonale gjennombrudd. Romanen er nominert til flere priser, og figurerte på hele 14 lister, blant dem NYTimes, Times, Oprah Daily og Kirkus, da engelske og amerikanske kritikere skulle kåre 2021s beste bøker. Boken ble også kåret til Årets Bok av Amazon, og har solgt over 2 millioner eksemplarer. Filmrettighetene er solgt til Paramonut, og forfatteren jobber i disse dager med manuset. Les mer