Hvis jeg var president

Velg format

Forventet i salg
225 kr
ISBN
9788203293757
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Gå til www.bokskya.no for å se hvem som tilbyr eboken.

Få næringslivsledere har lignende resultater å vise til som hele Norges Colonialmajor, den muntre og fargerike trønderen Odd Reitan. På få år har han og hans medarbeidere bygd opp Reitangruppen til å bli Norges 5. største bedrift, og veksten fortsetter. Forretningsmodellen bygger på franchisesystemet - "frihet satt i system", som det kalles - og på en usvikelig tro på verdibasert ledelse. Visjonen er å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap.

Hva kan vi lære av Reitans suksess? Ja, hva ville skje dersom Reitangruppens forretningsmodell ble lagt til grunn for driften av hele det norske samfunnet? Hvilke endringer ville det medføre? Hvilke gevinster er det mulig å se for seg, for den enkelte og for fellesskapet?

Dette er utgangspunktet for tankene Odd Reitan forfølger i denne boka, med en blanding av dypt alvor og løssluppen skjemt. I "Hvis jeg var president" tegner han et høyst humoristisk og fantasifullt, men ikke mindre tankevekkende scenario. Samtidig byr Colonialmajoren raust på seg selv der han beskriver veien han har fulgt for å nå dit han er i dag.

Boka er skrevet i samarbeid med Katrine Bjerke Mathisen.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203293757
Format Ebok
Språk Bokmål
Emne Butikker Bedriftsetablering Norge Faglitteratur Næringslivsfolk Ledelse Personlige beretninger

Odd Reitan

Katrine Bjerke Mathisen