Hvilekraft

Velg format

299 kr
På lager
ISBN
9788203452000
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Alle mennesker har et fundamentalt behov for å lade, restituere og hente seg inn - hvile. Vi trenger det for å yte og prestere, men også for bare å være.Denne boka er for deg som har innsett at hvile er nødvendig i en travel hverdag, men du trenger råd og inspirasjon til å finne ut hvordan. Listen over alt vi må gjøre er lang, og det å hvile blir nedprioritert.
Hvile betyr forskjellige ting for hver og én. Cecilie Ystenes Myhre hjelper deg til å bli klar over hva som er mest effektivt for deg i nettopp din livssituasjon. Du vi få noen nye verktøy og mentaløvelser, som vil gideg vilje og lyst til å organisere tiden din og lage rom for mer bevisst, konstruktiv hvile. Gevinsten er ikke bare mer overskudd i hverdagen, men også bedre prestasjoner når det virkelig gjelder.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2024
ISBN 9788203452000
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 13.02.2024
Emne Selvutvikling Stress Faglitteratur
Cecilie Ystenes Myhre

Cecilie Ystenes Myhre

Mental trener og gründer av Raw, Cecilie Ystenes Myhre, jobber med toppidrettsutøvere og er personlig rådgiver for ledere og medarbeidere i norsk næringsliv. Hun holder foredrag om mental trening, samarbeid, motivasjon og mål. I 2015 utga hun Mental styrketrening.

Les mer

Guro Danielsen