Hundene i Raqqa

thriller

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203364624
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Når norske Hege Kvalvåg blir tatt som gissel av IS i Syria, blir det hett for PST og E-tjenesten. Og enklere blir det ikke når de får høre om et planlagt terroranslag mot Stortinget.
Når den ensomme unggutten Sjur Larsen møter somaliske Gaal, får han endelig en venn han kan stole på. Og når Gaal overtaler ham til å konvertere til Islam og joine brødrene De tålmodige på Grønland i Oslo, opplever Sjur kameratskap og tilhørighet for aller første gang i livet. Men når gruppa planlegger å utføre et kaldblodig terrorangrep i Oslo, blir det vanskelig å være Sjur. Men enda vanskeligere blir det når PST, i all hemmelighet, sender ham - av alle mennesker - til Syria for å redde Hege Kvalvåg.
Hundene i Raqqa er en nervepirrende og virkelighetsnær thriller om et gisseldrama i Raqqa i Syria - og om en redningsaksjon helt utenom det vanlige.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788203364624
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 13.03.2019
Emne Skjønnlitteratur Terrorisme Romaner Oslo Thrillere Syria
Trygve Kalland

Trygve Kalland

Trygve Kalland er fra Haugesund, men oppvokst i Sverige og Italia. Han er statsviter og offiser, og har flere utenlandsoppdrag bak seg, blant annet i Afghanistan og Moldova. HUNDENE I RAQQA er hans debutbok. Les mer