Høyt og lavt

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203294259
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Dette er historien om Davids kamp mot Goliat - nærmere bestemt det vesle flyselskapet Norwegian Air Shuttle, som fra en bortgjemt brakketilværelse tok opp konkurransen med det etablerte og mektige selskapet SAS. SAS skydde få midler når det gjaldt å holde jyplingen fra livet, samtidig som Norwegian midt i en voldsom ekspansjonsfase også måtte hanskes med utro tjenere i egne rekker. Historien har alle thrillerens ingredienser og fortelles med intens nærhet til begivenhetene.
Samtidig er "Høyt og lavt" den fargerike Bjørn Kjos' selvbiografi, fra barndommen i en norsk utkantbygd - med undertoner av Emil i Lønneberget - via karrieren som jagerpilot og et ualminnelig kjapt juss-studium inn i de indre sirkler i norsk finans- og næringsliv. En personlig og høyst underholdende gründerberetning helt utenom det vanlige!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203294259
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 27.10.2015
Emne Næringslivsfolk Selvbiografier Faglitteratur Lufttransport

Bjørn Kjos

Bjørn Kjos (født 1946) er tidligere jagerflyger, jurist og næringslivsleder. Han var med da flyselskapet Norwegian ble etablert i 1993, og har vært administrerende direktør siden 2002. Her har han bygget opp Norwegian Air Shuttle til å bli hovedkonkurrenten til SAS i Norden, en posisjon Norwegian inntok etter få års konkurranse.
Kjos har i ti år vært advokat med skipsfart som spesialfelt, og han har variert bakgrunn som både forretningsadvokat og næringslivsleder. Han debuterte som forfatter i 2006 med spionthrilleren "Murmanskaffæren". Les mer