Hopp da, så blir vi kvitt deg!

en bok om mobbing

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203295355
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Tine-Mari Lyngbø Mjåtveit vokste opp med mor og far og tre søsken i et trygt hjem. Men i verden utenfor, på fritiden, i skolegården og i sosiale medier ble hun mobbet gjennom hele sin barndom og ungdomstid. Hun utviklet psykiske og sosiale problemer. Skadet seg til blods, planla sin egen begravelse, ville dø.
Etter å ha mislyktes med venner og kjærester traff hun mannen hun skulle få barn og gifte seg med. Da sønnen Tobias ble født, tok barnevernet babyen fra henne etter det som startet med en bekymringsmelding fra en mobber. I over ett år kjempet hun for å bli hørt, trodd og akseptert som mor.

Statsledere gjennom ti år har lovet innsats mot Norges høye mobbetall, uten at samfunnsproblemet har blitt mindre. Boken inneholder tidligere upublisert forskning som avslører skadevirkninger mobbeofre bærer med seg over i voksen alder. Boken gir råd og refleksjoner, og den skildrer mobbingens mekanismer fortalt gjennom mobbere, eksperter, pårørende og ofre.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203295355
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 02.02.2015
Emne Mobbing Faglitteratur

Tanja Wibe-Lund

Tanja Wibe-Lund er journalist i VGs nyhetsseksjon. Hun har tidligere vært krimjournalist i VG, leder av krimavdelingen i Romerikes Blad, journalist i Eidsvoll Ullensaker Blad og juniorreporter i NRK. Hun har mottatt flere priser for sitt journalistiske arbeid i mediehuset VG og fra Akershus Journalistlag. "Hopp da, så blir vi kvitt deg!" er hennes første bok. Les mer