Hjemmestedet

lengselen etter å komme hjem

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203295713
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Alle trenger et hjem, ikke bare et sted å bo. En bolig er et tak over hodet - et hjem skal gi trygghet og tilhørighet. Det skal være et sted å hvile, hente krefter, og oppleves som et godt sted å være. Det finnes mange måter å bo på, og hva som skaper et hjem, varierer fra menneske til menneske.

I denne boken reflekterer Birgitte Lange over hva begrepet «hjem» kan romme - om hjemmet som et fysisk sted og en indre tilstand. Om følelsen av hjemløshet og lengselen etter å komme hjem. Hun skriver om natur og kropp, flyktninger og nomader. Om kjernefamilien og kollektiv. Om rus og tro. Om barndomshjemmet og eldreboligen. Birgitte Lange har brukt sine personlige erfaringer, og hun har møtt mennesker som forteller hvordan de har kommet hjem, og hva som er et hjem for dem. Felles for alle er at spørsmålet om hva som er et hjem, berører sterkt.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203295713
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 28.10.2015
Emne Selvutvikling Faglitteratur

Birgitte Lange

Birgitte Lange er assisterende direktør i UDI. I mer enn 10 år i ulike stillinger i blant annet Kirkens Bymisjon og i arbeid med barnevernet og flyktninger, har hun vært tett på mennesker som ikke har sitt eget hjem. Hun har tidligere skrevet bøkene "Venner for harde livet" 2003) sammen med Marit Slagsvold og "Rikere hverdag. Glede her og nå" (2010). "Hjemmestedet" (2015) er hennes hittil siste bok. Les mer