Bla i boken

Himmelfall

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242166562
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«Himmelfall» er historien om den russiske tsarfamiliens veldige fall og endelikt, fortalt av en av tsarens døtre.

Drapet på tsarfamilien står som et sentralt punkt i verdenshistorien, det var starten på en ny tid i Russland. Familien måtte ofres for kravet om brød og makt til folket. Likene av Romanov-familien ble lempet opp på et lasteplan og kjørt vekk for å bli dumpet i ly av nattens mørke. Men døde virkelig alle familiemedlemmene?

I vår tid, i en leilighet i Barcelona lever Maria, 112 år gammel. Men ennå har hun ikke funnet den riktige anledningen til å fortelle sin historie. Og nå begynner det virkelig å haste.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788242166562
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 14.12.2017
Emne Overklassen Skjønnlitteratur Biografisk litteratur Familie 1900-tallet Spania Romaner Historiske personer Russland
Lest av Nina Woxholtt
Kari F. Brænne

Kari F. Brænne

Kari Fredrikke Brænne er født i Oslo i 1966. Hun er utdannet billedkunstner ved Statens Kunstakademi og The New York Academy of Art, og hun har arbeidet med både maleri og nyere medier som video/film. Brænne debuterte i 2007 med romanen "Av en annen verden" som hun fikk Aschehougs debutantstipend for. "Under de dype skyggene av løvtunge trær" (2010) var hennes andre bok, og den er solgt til både Frankrike og Tyskland. Romanen "Himmelfall" (2015) om den russiske tsarfamiliens fall og endelikt, fikk stor oppmerksomhet. Kari Fredrikke Brænne har også skrevet flere skuespill som er oppført på ulike scener i Oslo. Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Kari F. Brænne om Perleporten

En eventyrlig historie om Tsardatteren Maria Romanova
Les mer