Bla i boken

Harpiks

Velg format

Tilbudspris 157 kr Før 179 kr
På lager
ISBN
9788203368592
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«Det var mørkt i det hvite rommet da far drepte farmor. Jeg var der. Carl var også der, men ham oppdaget de aldri. Det var om morgenen julaften, og det snødde litte grann, men en skikkelig hvit jul ble det ikke det året.»

Slik starter historien om Liv, som vokser opp på en liten øy sammen med mor og far.

Mor er for stor til å komme seg ut av soverommet. Far fyller opp hjemmet med skrot, og melder sin levende datter død. At han også kveler sin egen mor virker helt naturlig for Liv, som i begynnelsen ikke setter spørsmålstegn ved den verden hun lever i. Hun tviler heller ikke på at hun er elsket av sin far, som holder henne skjult i en gammel container.

HARPIKS er en sanselig vakker fortelling om kjærlighet, lojalitet og omsorg. Men det er også en gysende fortelling om angsten for å miste, om ikke å gi slipp, om splittelse og paranoia ¿ og om utilsiktet ondskap.

Lydboka er produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2017.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203368592
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Cecilie Winger
Salgsdato 01.06.2021
Orig. tittel Harpiks
Emne Barndom Familie Danmark Psykiske lidelser Lydbøker Romaner Skjønnlitteratur
Lest av Kari Saanum
Ane Riel

Ane Riel

Ane Riel vant Glassnøkkelen, prisen for Nordens beste spenningsroman for Harpiks i 2016. Romanen fikk også Harald Mogensen-prisen for Beste danske spenningsroman. Harpiks er Ane Riels andre roman. Hun debuterte i 2013 med Slagteren i Liseleje, som ble kåret til Årets beste danske spenningsroman. Les mer