Hagen for små begynnelser

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203372629
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
HAGEN FOR SMÅ BEGYNNELSER er en hjertevarm og sjarmerende roman og vennskap og kjærlighet - og nye begynnelser.

Fargerike Lili har glimt i øyet, hendene fulle og det hender det går en kule varmt i familien. En ettermiddag krangler hun med ektemannen Dan. I neste øyeblikk ser hun ham dø i en tragisk bilulykke rett utenfor kjøkkenvinduet.

Lili legges inn på psykiatrisk avdeling.

Tre år senere har hun stablet på beina en tilværelse som barnebokillustratør, hun er mor til to små jenter og søster til skjønne, støttende Rachel. Hverdagen fungerer tilsynelatende normalt. Hvorfor kjenner hun seg da fanget i en endeløs sirkel av selvmedlidenhet og stress?

Så sender sjefen henne på et kurs i grønnsaksdyrking. Nye venner, nye opplevelser og kanskje til og med spirende kjærlighet; i hagen for små begynnelser er det noe som løsner og Lili kjenner at det kanskje finnes et nytt liv - uten Dan.

En morsom, sjarmerende og optimistisk historie om hvordan det er mulig å komme seg videre etter et grusomt tap; om hvordan jord, stiklinger og grønnsaker kan gi ny næring til et liv som tilsynelatende hadde visnet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788203372629
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Bente Rannveig Hansen
Salgsdato 24.01.2017
Orig. tittel The garden of small beginnings
Emne Sorg Skjønnlitteratur Romaner California Kjærlighet
Abbi Waxman

Abbi Waxman

Abbi Waxman er fra England, men bor i Los Angeles med mann, tre barn, tre hunder, tre katter og sju høner. Hun har arbeidet som tekstforfatter og kreativ leder i ulike reklamebyråer i London og New York. Etter suksess som ghostwriter sluttet hun med reklame og gikk over til å skrive bøker, TV-serier og filmmanus. Hagen for små begynnelser er hennes første roman. Les mer