Bla i boken

Hagemøbler steg for steg

med Snekker Niklas

Velg format

Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
På lager
ISBN
9788203396618
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Utekjøkken, sittebenk med innebygd putekasse, trendy utestol, eller hva med din egen private bar i hagen?
Mulighetene er uendelige når du snekrer selv. I Hagemøbler steg for steg viser Niklas Nygaard Grande, alias Snekker Niklas, hvordan du lett kan lage kule møbler av gjenbruksmaterialer og plankerester. Du får vite hva slags verktøy du må ha og hva som kan være greit å ha. Her trengs ingen forkunnskaper, og du vil bli overrasket over hvor enkelt det kan gjøres.
Ved hjelp av gode bilder og tydelige plantegninger gir boka steg for steg-beskrivelser av 19 ulike prosjekter. Den lekre utebaren, blant annet kjent fra «Sommerhytta», har en selvfølgelig plass i boka. Men visste du at den lett kan gjøres om til et søppelskur? Flere av møblene bygger på de samme grunnteknikkene, som du også kan bruke til å designe egne prosjekter.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 155
Utgitt 2023
ISBN 9788203396618
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 27.03.2023
Emne Snekkerarbeid Faglitteratur Hager
Niklas Nygaard Grande

Niklas Nygaard Grande

Niklas Nygaard Grande (1985) er faglært tømrer og jobber til vanlig med salg av byggevarer.Han er tidligere medlem av Byggmakkers ekspertpanel og har lang erfaring i å hjelpe folk med spørsmål om oppussing og hjemmesnekring. Han driver bloggen og Instagram-profilen Snekker Niklas, samt podkasten Snekkerpodden. Hagemøbler steg for steg er hans første bok. Les mer

Anita Arntzen