Gulliver Blitz og mysteriet med professor Uglehus

Velg format

Tilbudspris 199 kr Før 279 kr
ISBN
9788203264702

 

«Det er vanskelig å ikke få assossiasjoner til Roald Dahls univers når du leser Brochmanns bok. Det er samme herlige absurditet, hvor ting er tullete og rart på overflaten, men eklere desto dypere du kommer. For Gulliver Blitz blir ting skumlere for hvert lag han skreller av fra husets historie.» Nora Steenberg, BOK365 (Terningkast 5)

Hva er det med huset Gulliver har flyttet inn i? Det er fullt av hemmeligheter, og Gulliver bestemmer seg for å undersøke naboene nærmere. Hvem er Topsy, som bor sammen med en liten trøffelgris i etasjen over? Hvem er Arne, som er ekspert på måker, men som aldri går ut av huset? Hvem er Sørgelig Trist, som hver dag tasser ned trappen for å åpne postkassen sin? Og hvem var egentlig Professor Uglehus som bodde her for mange år siden, og som nesten hvisker til Gulliver om natta?

Gulliver Blitz og mysteriet med Professor Uglehus er et fantastisk eventyr og et klassisk mysterium som på fascinerende vis skaper noe helt nytt.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 200
Utgitt 2019
ISBN 9788203264702
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 16.09.2019
Emne Skjønnlitteratur Romaner Spenning

Ragnhild Brochmann

Ragnhild Brochmann er kunst- og motehistoriker og journalist, kjent for mange som Estetikeren i Morgenbladet. "Gulliver Blitz og mysteriet med Professer Uglehus" er hennes første bok. Les mer