Gull

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203217630
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Sophie er 8 år, hun er alvorlig syk, redd, men først og fremst er hun opptatt av å skåne mor og far. For hvordan skal det gå med dem hvis hun, og sykdommen, står i veien for målet deres? Kate og Jake er nemlig besatt av drømmen om å vinne OL-gull i velodromsykling. Det er like før mesterskapet braker løs i London - år med forsakelser og beinhard trening skal endelig bære frukter. Men hva med Sophie, ingenting er vel viktigere enn Sophie?
I romanen "Gull" er fem mennesker knyttet til hverandre i et skjebnefellesskap. Båndene mellom dem strekkes til bristepunktet. Lille Sophie står i sentrum av begivenhetene og er vitne til de voksnes hjelpeløshet og kamp, men også til motet deres, kjærligheten og viljen de har til å tilgi hverandre.

Chris Cleaves forrige roman, "Little Bee", ble en internasjonal braksuksess, utgitt i 32 land. I "Gull" vever Cleave nok en gang en intens, hjerteskjærende og viktig fortelling.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203217630
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Morten Gaustad
Salgsdato 08.06.2012
Orig. tittel Gold
Emne Skjønnlitteratur Familie Sykdommer Idrettsutøvere Romaner Sykling England
Chris Cleave

Chris Cleave

Chris Cleave har skrevet romanene "Incendiary" ("Kjære Osama", 2006), som ble utgitt i tjue land og filmatisert, og "The Other Hand"/"Little Bee", som vinner stadig flere lesere verden over og nå skal bli film med Nicole Kidman i en av hovedrollene. Les mer