Bla i boken

Green glam

kunsten å leve grønt og beholde stilen samtidig

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203392764
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Alle kan gjøre litt for å legge om til et mer klimavennlig liv. Toppmodellen Ada Martini Strøm skriver morsomt og personlig om hvordan de små og store valgene kan bli til vaner i hverdagen, slik at det blir lett å leve litt grønnere. Sommeren 2020 lanserte hun et sett med klimakrav til klesmerkene hun tar oppdrag for. Nå profilerer hun bare bærekraftige merker, og engasjerer seg i en grønnere klesindustri.
Nå snakker hun om shopping, matvaner, scrolling, følelser, personlig økonomi og reising - og viser hvordan det som kan bli gode vaner for deg, også er godt for klimaet. Her får du sammenhengene, svarene og de praktiske tipsene du trenger! Her får du informasjon som motiverer, helt uten pekefinger.

* praktiske råd for en grønnere livsstil
* digge oppskrifter og smarte life hacks
* kombinerer glam og bærekraft

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203392764
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 28.01.2022
Emne Personlige beretninger Moter Faglitteratur Modeller Bærekraftig utvikling
Lest av Ada Martini Strøm
Ada Martini Strøm

Ada Martini Strøm

Ada Martini Strøm (f. 1989) er toppmodell med erfaring fra Paris, New York, London og Tokyo. Hun kommer fra Oslo, og i tillegg til å jobbe som modell, er hun medeier og produktleder i økonomi-selskapet Spiff. Hun er utdannet i økonomi fra Bristol og journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA).

Les mer