Grand Marine

Velg format

119 kr
På lager
ISBN
9788203351938
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ved feriestedet Fuglevik mellom Moss og Larkollen omkommer Asbjørn Grande i noe som ser ut til å ha vært en drukningsulykke. Avdøde var eier av Grand Marine, et firma for avansert maritim elektronikk.
Ulla Grande er enearving og eneste barnebarn av Asbjørn Grande, som før han døde, hadde patentert en genial metode for kartlegging av maritimt liv. Patentet åpner for en dramatisk effektivisering av all søking etter olje og gass.
Partnerne i firmaet legger press på Ulla for å få henne ut av Grand Marine. Kryptiske beskjeder dukker opp etter bestefaren, og det blir klart for Ulla at noen er villige til å drepe for bestefarens revolusjonerende teknologi. Både hennes og andres liv er i fare. Ulla jages til sjøs i Ytre Oslofjord, og ferden fører henne tilbake til en skjebnesvanger hendelse i fortiden.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203351938
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 17.02.2012
Emne Skjønnlitteratur Olje- og gassutvinning Moss Romaner Oslofjorden Thrillere

Inger Marie Spange

Inger Marie Spange har jobbet innen avis, ukeblad og reklamebransjen. Hun har tidligere skrevet dokumentarboken "Den hvite vinden" ( 2009) - en sterk beretning om å miste et barn og finne veien tilbake til livet. "Grand Marine" er hennes første roman. Les mer