Bla i boken

Godhetens språk

en sykepleiers historie

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242180315
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hvorfor har ingen skrevet denne boka før? En varm og insisterende fortelling om å ta vare på hverandre.

«Bli med meg inn på avdelingene, fra fødsel til død, forbi nyfødtintensiven og de doble dørene inn til medisinsk avdeling, løp gjennom korridorene når traume-alarmen går, forbi apoteket og personalkjøkkenet og inn på akuttavdelingen ... Vi møter mange mennesker på veien: pasienter, slektninger og ansatte i et persongalleri du kanskje allerede kjenner. For alle har blitt tatt vare på en eller annen gang i livet, og alle har vi tatt vare på andre. Vi er alle sykepleiere.
Vi skal utforske hele sykehuset og alt sykepleie innebærer i det jeg trodde sykepleie var da jeg begynte å studere: kjemi, biologi, fysikk, farmakologi og anatomi, og det jeg nå vet er sannheten om sykepleie: filosofi, psykologi, kunst, etikk og politikk.»

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788242180315
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Inger Sverreson Holmes
Salgsdato 20.12.2018
Orig. tittel The language of kindness
Emne Lydbøker Biografisk litteratur Sykepleie Faglitteratur
Lest av Eline Øverby

Christie Watson

Christe Watson (f.1976) er britisk forfatter. Hun har tidligere utgitt tre romaner, og vant den prestisjetunge Costa Book Awards for debutromanen Tiny Sunbirds Far Away. Da Watson var 16 år gammel avsluttet hun skolegangen og begynte å arbeide som frivillig sykepleier. Senere jobbet hun flere år som barnesykepleier. Ved siden av å skrive selv, underviser Watson i Creative Writing på St. Andrews University/Cambridge University, og skriver for avisene The Guardian og The Telegraph. Les mer