Bla i boken

Gammel for første gang

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242168856
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Gretten, gammel gubbe med ny humorbombe.

Du har rett - noe var bedre før. Musikken, politikerne, drosjesjåførene, bankene og manerene. Men det skal ikke stoppe oss som er i ferd med å bli gamle for første gang, sier Finn Bjelke. De gamle er de nye unge og fremtiden er vår - om enn noe kortere enn det man kanskje skulle ønske seg. Hvis dette er «siste runde» så skal vi i hvert fall drikke opp!

Finn Bjelke har følt seg gammel og akterutseilt siden slutten av 30-årene og gjort en del observasjoner som han har nedtegnet for alle som er på vei mot toppen av middagshøyden. Dette er ikke en bok om ting du må gjøre før du går i pennalet. Derimot er det en underfundig, lite selvhøytidelig guide til middelaldrende som vil gjøre oppløpssiden så glatt og jevn som mulig.

Kjenner du at pusten er blitt kortere og lunta enda kortere? Og føler du for å gi litt blanke selv om du tilhører kategorien godt voksen? Da er dette lydboka for deg.

Forord: Jo Nesbø

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788242168856
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 30.08.2018
Emne Eldre Faglitteratur Aldring Humor
Lest av Finn Bjelke
Finn Bjelke

Finn Bjelke

Finn Bjelke (f. 1959) er programleder i Radio Vinyl. Han har tidligere ledet Popquiz og Herreavdelingen i NRK P1 og har gitt ut en rekke humorbøker, bl.a. Pappa for første gang og Gretne, gamle gubber. Les mer