Fra dating til kjærlighet

Velg format

429 kr
Kommer for salg
02.05.2024
ISBN
9788203451195
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Du som står med denne boken i hånden, er kanskje singel? Og kanskje er du litt motløs og tenker at du aldri vil finne den rette? Da er du ikke alene. Paradokset er at det aldri har vært så mange dating-arenaer som i dag. Likevel sitter mange igjen med følelsen av at det er vanskeligere enn noen gang å finne en partner. Og jo mer du dater, destomer frustrert blir du. Mange føler at de leter i det uendelige, andre at de blir avvist gang på gang. Det er lett å ende opp med en følelse av at du rett og slett ikke er bra nok.

Ikke gi opp. I denne boken lærer du hvordan du skal bli mer oppmerksom på egne behov og hva du virkelig ønsker deg i et forhold. Du vil oppdage at ved å bli tryggere og mer sikker på deg selv frigjør du deg fra fastlåste tanker og væremåter. Det er nøkkelen til å oppnå det kjærlighetsforholdet du ønsker deg.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2024
ISBN 9788203451195
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Sjekking Kjærlighet Faglitteratur Selvutvikling
Anniken Lien Mathiesen

Anniken Lien Mathiesen

Anniken Lien Mathiesen er en internasjonalt sertifisert Master Coach i NLP. Hun jobber som coach og metoden hun bruker bygger på kognitive teknikker og øvelser som skaper endringer i fastlåste tankemønstre og atferd. Dette er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir positive og varige endringer. Sammen med Bjørg Thorhallsdottir står hun bak podcasten Kjærlighetsmønster. Les mer

Elin Getz