Bla i boken

Forlattheten

Velg format

Tilbudspris 165 kr Før 189 kr
På lager
ISBN
9788203369445
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Forlattheten er en slektsroman som bygger på Elisabeth Åsbrinks egen familiehistorie. Den følger tre kvinner i tre generasjoner, på tre steder: Rita, Sally og K, i London, Sverige og Thessaloniki.


Jeg-fortelleren vil en gang for alle sette navn på skyggen som har fulgt henne gjennom livet, og ved å skildre de tre kvinnene oppdager hun hemmeligheter, løgner og tabuer som går fra én generasjon til den neste.


Romanen er en fengslende beretning om kjærlighet og emigrasjon, og dessuten en utforskning av hvorfor vi trenger å både huske og glemme, og å fortelle historier, for å kunne leve.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203369445
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Alexander Leborg
Salgsdato 31.05.2021
Orig. tittel Övergivenheten
Emne Kvinner Biografisk litteratur Skjønnlitteratur Romaner Sverige Familie
Lest av Karin Okkenhaug Seim
Elisabeth Åsbrink

Elisabeth Åsbrink

Elisabeth Åsbrink (f. 1965) er journalist, kulturdebattant, dramatiker og forfatter. For sakprosaboken Og fremdeles står trærne i Wienerwald mottok hun i 2011 Augustprisen. I 2016 utga hun 1947, om hvordan verden begynner å ta form etter andre verdenskrig. Boken ble Augustpris-nominert og sikret forfatteren et internasjonalt gjennombrudd. Med Forlattheten debuterer Åsbrink som romanforfatter. Les mer

Artikler

Forlattheten av Elisabeth Åsbrink

Elisabeth Åsbrinks Forlattheten er en fengslende beretning om kjærlighet og emigrasjon, og dessuten en utforskning av hvorfor vi trenger å både huske og glemme, og å fortelle historier, for å kunne leve.
Les mer