Forglem meg ei

historien om demens

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203297250
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«De varmeste hendene i demensomsorgen er svært ofte de pårørendes.»

I denne boka møter vi Solveig, Haldis, Alv, Liv, Magne, Fanny, Annikken og Herreklubben på Manglerudhjemmet. De lever helt forskjellige liv, men de har alle demens. Noen bor på sykehjem, men de fleste bor fortsatt hjemme. De forteller om tunge stunder, men også om mange gode dager. De er opptatt av livsstil og livskvalitet. Av å kunne leve et så godt og normalt liv som mulig, med en svært vanskelig sykdom. De viser oss at livet fortsetter også etter en demensdiagnose, og har valgt å være åpne om sykdommen for å fjerne fordommer, tabuer og skam.

Demens er den raskest økende kroniske sykdommen i verden i dag. Her får vi kunnskap om sykdommen, vi får gode råd til hvordan vi kan kommunisere med en person med demens og hva de trenger for å få et tryggere og bedre liv. Demens er en pårørendesykdom, og et eget kapittel er viet de pårørende.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788203297250
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 16.01.2018
Emne Faglitteratur Demenssykdommer

Elin Marie Fredriksen

Elin Marie Fredriksen er utdannet journalist og sykepleier. Som journalist har hun jobbet i Bladet Nordlys, NRK og Dagbladet. Siden 2007 har hun jobbet som sykepleier, og har allsidig erfaring fra sykehus, medisinske senter, hjemmetjeneste og sykehjem. Hvor hun har fått en bred erfaring med demenssyke i ulike stadier og livssituasjoner. Les mer