Føkk lykke

fra mammabloggen Casa Kaos

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203296031
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Det er tøft å være foreldre. Vi skal oppdra barna våre pedagogisk riktig, følge dem opp, organisere, tilrettelegge, underholde, stimulere, beskytte mot smerte og sørge for at de alltid er lykkelige.

I tillegg skal vi ha et perfekt hjem med designtapet og stripete Kähler-vaser. Vi skal være like nyforelsket i partneren selv etter uker, måneder og år med søvnmangel, trassalder og søskenkrangling. Og så skal vi se like flotte ut som vi gjorde før vi fikk barn. Mammamage er ut. Mammamage er tegn på en dårlig mamma. Og alt skal dokumenteres på Facebook. Og på Facebook er alle lykkelig.

Vi lever i et perfeksjons- og prestasjonssamfunn der vi setter skyhøye krav til oss selv. Paradokset er at når vi ikke klarer å leve opp til alle kravene, blir vi ulykkelig og føler oss mislykket. Mislykket som foreldre og som mennesker. Men ikke minst: Dette lykkejaget fører vi også over på barna våre. For hvordan er det egentlig å vokse opp i en perfekt og lykkelig verden? Og hva skjer egentlig hvis vi sier «føkk lykke»?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2016
ISBN 9788203296031
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 22.01.2016
Emne Influensere Familie Mental helse Faglitteratur Personlige beretninger

Marte Frimand-Anda

Marte Frimand-Anda ble kåret til Årets mammablogger 2014 for sin blogg "Casa Kaos". Marte er også frilansjournalist, foredragsholder og mamma, og er ofte i media knyttet til sine meninger om barn og foreldrerollen. Nå har den populære mamma-bloggen blitt til boka "Føkk Lykke". Les mer