Familien Blunder

Velg format

299 kr
Kommer for salg
23.09.2024
ISBN
9788203453090
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Familien Blunder er den mest klønete familien verden har sett. De kommer fra det som heter «fordums prakt» og bor på et digert gods, men da de må prøve å redde hjemmet sitt fra total katastrofe går alt fryktelig galt.
Dette er familien:

Pappa Blunder, nummer 5268 i arverekka til den britiske tronen og dessuten oppfinner. Uheldigvis finner han bare opp kjempedumme ting, men han mister ikke motet av den grunn. Mamma Blunder elsker alt som har med hester å gjøre, og har alltid på seg rideantrekk. Dessverre har hun ikke en ordentlig hest, men hun elsker liksomhesten Pegasus som om han var virkelig. Bestemor Blunder elsker å skyte, og er enke etter at mannen hennes døde i en bisarr muskedunderulykke. Bibbi og Brutus Blunder er barna i familien. De er så ufyselige at du aldri har sett maken.

Familien Blunder lever sitt vimsete liv på et gods som har sett både sine beste og nest-beste dager, inntil de møter en liten mann med en stor plan.

Dessverre for familien Blunder kommer han fra banken, og planen hans er å ta over godset deres. Og det er da det begynner å gå skikkelig, skikkelig galt.

Målgruppe: 9-13

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2024
ISBN 9788203453090
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Sverre Knudsen
Orig. tittel The Blunders
Emne Familie Spenning Skjønnlitteratur Romaner Humor
David Walliams

David Walliams

Med sine elleville og hysterisk morsomme bøker har David Walliams tatt barna med storm. Men som alltid: Ingenting er ordentlig morsomt hvis det ikke ligger en kime av alvor bak.
Mange vil dra kjensel på David Walliams fra tv-serien Little Brittain. Sammen med Matt Lucas gjorde han stor suksess med sine erkebritiske sketsjer - ofte kledd i dameklær. Kjenner du igjen sitatene "I`m a lady" eller "The computer says noooooo"? Da er sannsynligheten stor for at du har sett på Little Brittain.
Heldigvis for alle som setter pris på gode bøker for barn, har David Walliams tatt med seg sitt unike, komiske talent over i litteraturens verden. Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire - og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams¿ sympati ligger. Han er alltid på barnas side. Hovedpersonene i bøkene hans er gode, omsorgsfulle og smarte barn. De voksne derimot, de får så hatten passer: De er egoistiske, late og mest opptatt av reality på TV. Minner det om en annen stor, britisk forfatter? David Walliams har aldri lagt skjul på at Roald Dahl er hans store litterære idol, og anmelderne sammenligner ofte disse to.

David Walliams debuterte som forfatter i 2008 med "The Boy in the Dress". Siden har han toppet bestselgerlistene i Storbritannia og i store deler av resten av verden. Han er flere ganger nominert til Roald Dahl Funny Prize, og bøkene hans er oversatt til 38 språk. Les mer

Adam Stower

Artikler

Hysterisk morsomme bøker av David Walliams

David Walliams bøker er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt.
Les mer