Et sted skinner det

roman

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203359064
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Kan man fungere best som menneske når man ikke synes i det hele tatt? Vibeke Riiser-Larsens debutroman er en mørk, men humoristisk fortelling om et veldig ensomt menneske satt inn i den mest hverdagstrivielle sammenheng.

På jobben har Sigrid navneskilt, grønne bukser og blå genser hvor det står «Hva kan jeg hjelpe deg med i dag?» Der er hun akkurat sånn som de andre ansatte. Nesten.
Når Sigrid kommer hjem, er hun alene. Tante Else ringer annenhver uke, og pappa tar kontakt når det er jul og fødselsdag. Ellers er det ingen. Bare musene i fryseboksen på loftet.
For å holde ut bruker Sigrid skogen, barberbladene hun har i bukselommene og skalpellet.
En dag leser hun en lapp som er hengt opp ved postkassen. Datteren til Halvorsen i første etasje ber om hjelp til å handle varer for Halvorsen en gang i uken.
Så får hun tre boller av Snorre som stadig er innom i butikken. Da begynner det. Kanskje.

"Et sted skinner det" handler om å holde ut ensomhet og isolasjon. Den handler om å mangle de sosiale og følelsesmessige redskapene som skal til for å skape relasjoner og finne en plass i verden, men viser også hvordan livet på utsiden av fellesskapet kan gi et skrått blikk på meningsløsheten i det hele.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203359064
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 09.01.2015
Emne Skjønnlitteratur Romaner Ensomhet

Vibeke Riiser-Larsen

Vibeke Riiser-Larsen er fra Oslo. "Et sted skinner det" er hennes første roman. Les mer