Et sted bak sola

ISBN
9788203266065
Innbundet
kr 279,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203266065
  • Språk: Bokmål
Celias pappa blir funnet død i havnebassenget lille julaften. Moren baker brød og setter seg i klesskapet for å gråte. Celia klamrer seg fast til det nye livet, men hvordan går man videre med en stor, svart klump i brystet? Og hva skjer når Celia møter en gutt med filmkamera og ei jente som leter etter nordlyset?

"Et sted bak sola" er en liten roman om store ting. Om å savne så sterkt at man nesten forsvinner, og om å finne seg selv igjen et sted man aldri hadde forestilt seg.


Ingrid O. Volden er en av våre aller mest lovende forfattere. Hun debuterte med Alt som teller i 2016, og fulgte opp med Hjertet er en knyttneve i 2017. Begge romanene høstet strålende kritikker og er også solgt til en rekke land. Med årets bok Et sted bak sola skriver Volden for første gang for ungdom.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Ingrid Ovedie Volden

Ingrid Ovedie Volden

Ingrid Ovedie Volden vokste opp på Oppdal i Sør-Trøndelag. Hun debuterte med barne-/ungdomsromanen "Alt som teller" i 2016 og fulgte opp med "Hjertet er en knyttneve" i 2017. Begge bøkene er oversatt til flere språk. Våren 2020 kommer "Et sted bak sola", hennes første roman for ungdom. 

Mer om forfatteren